PARLEM A LA PLAÇA: L’AMISTAT.

Hem realitzat la segona sessió del nostre projecte PARLEM A LA PLAÇA. Hem parlat de l’amistat a la placeta de Sant Vicent i hem tingut un col·laborador de luxe, el nostre antic professor PACO NEBOT.

Sobre l’amistat es poden dir moltes coses doncs amic/amiga és una de les paraules que més utilitzem, però amb les nostres reflexions hem aplegat a algunes conclusions que podrien definir el que entenem per amistat:+

1.- L’amistat naix de la CON-FIANZA és a dir la fe mútua que tenim amb altra persona.

2.- L’amistat requerix sinceritat, dir allò que hem de dir i no el que es vol escoltar

3.- L’amistat naix de l’AUTENTICITAT, no podem ocultar qui som davant de les persones amigues, doncs contruiriem una falsa amistat

4.- Es necessita IGUALTAT entre els amics. Hi han altres relacions d’estima però serien diferents a l’amistat.

5.- En una relació de parella s’ha de donar l’amistat però no sols eixa amistat, també fan falta altres elements com el desig o la voluntat de construir un projecte de futur.

6.- Finalment Paco ens ha fet una reflexió sobre com ha evolucionat l’amistat i les relacions al llarg del temps i què hem de fer per trobar amics de veritat.

Tots hem gaudit de la reflexió conjunta. Gràcies a PACO i al nostre alumnat REICHEL, NOELIA, AMR, DIANA, LUCÍA G., CAROLINA, ANDREA, AMPARO, NACHO, LUCÍA C., PAU i AINARA que ha fet que totes i tots tinguem una idea més acurada de l’amistat.

Deixa un comentari